Guide til valg af arbejdstaske

Der findes oceaner af håndtasker på markedet, som prøver at møde alle mulige forskellige behov. Vi ønsker at skabe tasker med et helt klart fokus på at være de perfekte arbejdstasker for Danmarks karrierekvinder. Arbejdstasker som opfylder de krav der er til den type tasker, samtidig med at de er stilfulde og tidsløse uden på.

Spørgsmålet vi oftest får: Passer min laptop i den?

Vi har ét ufravigeligt krav til alle vores arbejdstasker. Der skal være plads til en laptop. Vi stræber altid efter at der kan være en laptop på mindst 14″ i vores arbejdstasker. På den måde dækker vi langt størstedelen af behovet hos de danske karrierekvinder.

The Classic Collection 3rd edition i sort læder med indhold set ovenfra
Model med The Classic Collection arbejdstaske i sort læder i hånden

The Classic Collection

Vores mest ikoniske arbejdstaske, som startede hele rejsen. Perfekt kombination af dedikeret laptop sleeve, stor rummelighed og flere praktiske små rum.

 

Den perfekte arbejdstaske til karrierekvinden der arbejder på hjemme og på kontor, nyder at have kaffen med på farten og som værdsætter at have en struktureret arbejdstaske.

 

Plads til 15″ laptop i dedikeret sleeve, to-go i integreret holder, notesbog, pouch, konferencemappe, pung og flere mindre essentials.

Indbygget 15" laptop sleeve

Dedikeret to-go kopholder

Omdan til crossbody

The Simple Collection

Vores bud på en simpel og virkelig smuk arbejdstaske, der med sin trapez form, vækker minder tilbage til de stilfulde 60’ere. Muligheden for at udvide tasken, gør den hyper anvendelig, uanset om du har mange eller få essentials med dig på farten.

 

Den perfekte arbejdstaske til karrierekvinden der kun har brug for en laptop på max 13″, og som har dage hvor der kræver lidt flere og større essentials med sig.

 

Plads til 14″ laptop, to-go i integreret holder, notesbog, pouch, konferencemappe, pung og flere større essentials.

Plads til 14" laptop

Nem udvidelse af tasken

Omdan til crossbody

Model forfra med The Simple Collection arbejdstaske i Greige over underarmen
Computertaske fra The Business Collection i Latte på model

The Business Collection

Vores bud på en feminin computertaske, der bryder med de kedelige og meget maskuline computertasker man oftest finder på markedet. Med plads til laptops op til 16″ samt mindre essentiels, er den perfekt til hvor det handler om strictly business.

 

Den perfekte arbejdstaske til karrierekvinden der vil lave et statement og som primært har brug for at transportere sin laptop, eller som sitekick til den mindre håndtaske, hvor der ikke er plads til laptop.

 

Plads til 17″ laptop i dedikeret sleeve, notesbog, konferencemappe, pung og flere mindre essentials.

Plads til 17" laptop

Kraftig og fleksibel magnetluk

Omdan til crossbody

Shop vores arbejdstasker