En ALVINÉ taske fortjener den bedste

Læderpleje

Din læderpleje guide til at passe på din nye taske

En af de primære årsager til, at man vælger at investere i en lædertaske, er det elegante og eksklusive udtryk, som læder besidder. Men for mange er det også en investering i en smuk taske, der ikke kun kan tåle intens brug i mange år, men som også bliver smukkere med tiden. Den eftertragtede patina, som læder udvikler når det bruges jævnligt over tid, bidrager til at fortælle taskens egen historie og minder dig om de gode stunder med tasken som din følgesvend.

For at sikre, at læderet fortsætter med at bevare sit smukke og udtryksfulde udseende over tid, kræver det minimal, men dog regelmæssig, pleje af produktet. Denne investering i vedligeholdelse er givet godt ud, da det forlænger din taskes levetid, og skaber mulighed for at have den som en trofast følgesvend i mange år fremover.

 

  1. Den første læderpleje
  2. Det lille glas fra BISTAD
  3. Jævnlig vedligeholdelse af læderet
  4. Opbevaring
  5. Overbelastning 

Den første læderpleje

Her er en trin-for-trin guide til, hvordan vi hos ALVINÉ anbefaler, at du plejer vores produkter, som alle er udført i ægte læder.


1. Påfør et tyndt lag med en mikrofiberklud i cirkulære bevægelser.
Hvis du benytter anden klud end den anbefalede mikrofiberklud, kan der forekomme stofrester elle tråde som sætter sig fast i læderens struktur. Dette undgår du ved brug af en mikrofiberklud.


2. Lad læderplejen trænge ind natten over, inden du bruger tasken.
Tages tasken i brug inden læderplejen er trængt ordentligt ind, vil snavs og større støvpartikler tiltrækkes.


3. Gentag denne pleje 2-3 gange årligt for optimal beskyttelse.
Læder er naturligt hudmateriale. Ligesom vores egen hud har godt af fugtighed, anbefales det derfor også er pleje din lædertaske gentagende gange for at bevare materialets struktur samt smidighed. 


OBS! Læderplejen skal være stuetemperatur, når den anvendes. Ellers er læderplejen for tyk til at smøre ud, og vil da vise sig som små prikker/skjolder på læderet.

Når tasken ikke er i brug, anbefales det at opbevare den i den medfølgende hvide æske, som er designet til dette formål.

 

Det lille glas fra BISTAD

Når du modtager din pakke, medfølger der et lille glas læderpleje fra danske BISTAD sammen med tasken. Dette glas indeholder en næringsrig og 100% naturlig læderpleje i høj kvalitet, fra dansk biavl.

Læderpleje fra Bistad der følger med alle tasker

Jævnlig vedligeholdelse af læderet

Når den første forelskelse har lagt sig, og din ALVINÉ arbejdstaske er blevet en integreret del af din arbejds- og hverdag, er det vigtigt ikke at glemme hinanden. Her er nogle gode råd til at holde kærligheden ved lige, selv når hverdagens hamsterhjul kører derudaf.

 

Almindelig rengøring af læderet

Der er ikke meget værre end at starte dagen med at spilde en halv flaske vand i bunden af sin taske. Skulle det ske, er det vigtigste at få tørret det spildte indhold op med en opvredet klud og få så meget som muligt væk. Herefter er det vigtigt, at tasken får lov til at lufte og tørre. Herefter anbefales det at tilføre den medfølgende læderpleje fra BISTAD, så læderet ikke tørrer ud. 

 

Derudover anbefales det altid at tørre tasken jævnligt af med en tør mikrofiberklud. Hvis læderet får mindre mærker fra almindelig brug eller stød, kan du forsøge at tørre dem væk med en opvredet klud. 

Jævnlig læderpleje

Ligesom din egen hud har brug for fugt, har læder også. Derfor anbefales det at behandle læderet regelmæssigt (1-2 gange om året eller efter behov) med læderplejen fra BISTAD, der følger med din ALVINÉ taske. Påfør det jævnt på alle overflader. Dette vil bevare læderets naturlige smidighed og forhindre, at det bliver tørt og krakeleret over tid. Lad læderplejen absorbere i læderet inden den igen tages i brug.

 

 

Når du køber en ALVINÉ taske, får du

Gratis læderpleje

 

Fordi vi ønsker, at din nye taske fra ALVINÉ skal holde i mange år, får du et 15 ml. genbrugs glas fyldt med lækker læderpleje fra danske BISTAD. Så er din taske beskyttet fra start af.

Opbevaring

Hvis du ved, at du ikke skal bruge din lædertaske i en længere periode, anbefaler vi at lægge den i den medfølgende dustbag og kasse, som følger med din ALVINÉ taske. Her er den beskyttet mod direkte sollys, som kan forårsage udtørring og krakelering af læderet, hvis det ikke er blevet behandlet med læderpleje som tidligere beskrevet.

 

Ligesom direkte sollys kan skade læderet, kan høje temperaturer også forårsage udtørring. Derfor skal du altid opbevare lædertasken på et tørt og tempereret sted, f.eks. i et klædeskab eller under sengen. Det anbefales ikke at opbevare tasken på lofter, hvor temperatursvingninger kan være ekstreme og nemt nå op til 40-50 grader om sommeren.

 

Overbelastning

Selvom ALVINÉ’s tasker er kendt for deres holdbarhed, er det vigtigt at undgå at overbelaste dem. Fyld ikke din taske med alt for tunge genstande, da dette kan presse tasken ud over dens kapacitet og med tiden forårsage unødig slid og belastning på sømme og stropper.


Din lædertaske vil takke dig for den kærlige pleje. Husker du på ovenstående råd om vedligehold og pleje, kan du være sikker på at have en lædertaske, der ikke kun hjælper dig med at skabe balance i dit professionelle og hverdagsliv i mange år fremover, men også bliver smukkere og mere eksklusiv med tiden. Med den rette læderpleje bevarer du læderets udseende og skaber vedvarende glød og glans, til glæde for både dig og din trofaste følgesvend.

af | 29 aug, 2023