Mere end bare tasker

Vi stræber efter at være mere end blot skabere af smukke og funktionelle tasker


Hvorfor egentlig arbejdstasker?

Hos ALVINÉ Copenhagen har vi et stort ønske og en ambition om, at tage del i et af nutidens store samfundsproblemer, som særligt er udbredt hos vores målgruppe. Vi befinder os i en tid, hvor arbejdslivet udgør en stor del af vores identitet, og hvor vi konstant er online, tilgængelige og på farten. Det er blevet svært at finde den ønskede balance mellem arbejde og privatliv, og den berygtede stress er næsten blevet en uundgåelig tilstand i et karriereliv – men det betyder ikke, at vi skal acceptere den.
Derfor ønsker vi at lette den moderne karrierekvindes hverdag ved at designe tasker, der gør en forskel, og dele vores ekspertviden på området.

Computertaske fra The Business Collection i Latte på model

FORmålsdrevet design

Når vi siger, at vi er mere end bare et taskebrand, er det fordi der ligger en dybere hensigt bag ALVINÉ. Vi er nemlig ikke bare en producent af arbejdstasker; vi er et passioneret brand, der har forpligtet os til at omfavne og hylde karrierekvindens hverdag. I kernen af vores designfilosofi ligger ønsket om at genskabe balancen på farten, hvilket manifesterer sig i produkter, der fremmer en harmonisk hverdag gennem struktur og organisering.

 

I en verden, hvor tempoet konstant stiger, og kravene til den moderne karrierekvinde er højere end nogensinde, er behovet for struktur og organisering på farten blevet afgørende for at opretholde en harmonisk balance.

Denne balance er en sammensmeltning af adskillige tiltag, der varierer fra person til person, men overblik spiller altid en væsentlig rolle i at opnå ro. Her kommer vores organiserede og strukturerede tasker ind i billedet, hvor kaos erstattes af orden, og stress erstattes af ro. Gennem formålsdrevet design er hver taske og accessory omhyggeligt designet for at hjælpe brugeren med at organisere deres dagligdag. Vi støtter desuden denne bestræbelse i vores nyhedsbreve til vores ALVINÉ members, ved at tilbyde tips og tricks til en hverdag i balance.

 

The big WHY er netop blevet besvaret, men hvis vi skal indsnævre vores mission helt kort:
Vi prioritere aktivt at støtte op omkring de danske, powerfulde karrierekvinder med fokus på øget komfort og velvære i balance! 

Dybe, indgroede værdier

Vi er et brand, der brænder for vores kerneværdier, hvor bæredygtighed og social ansvarlighed er en del af virksomhedens sjæl. Vores partnere er kompromisløst udvalgt og integreret i vores design, da de deler vores passion for at gøre en forskel

Vores leverandører deler vores engagement i bæredygtighed og social ansvarlighed. Ved at vælge innovative materialer støtter vi retfærdige arbejdsforhold og ansvarlig produktion, og sikrer, at vores produkter er af højeste kvalitet og dybt forankret i etiske værdier. 

BLIV EN DEL AF BEVÆGELSEN

Som det forhåbentlig nu står klart, respræsentere ALVINÉ mere end blot tasker. Vi stræber efter at motivere og inspirere danske kvinder, som søger den harmoniske balance i hverdagen. Vores designs er alle redskaber, som bidrager til at hjælpe vores brugere til at organisere deres hverdag, og vores brand er motivationen til at opnå harmonisk balance.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev nedenfor, og modtag regelmæssigt tips, motivation og inspiration til at opretholde dit overskud og overblik på farten. 

"