Et partnerskab med hjertet

Bistad x Alviné

Bistad glas der følger med ALVINÉ taskerne

Mødet mellem tasker og social ansvarlighed

ALVINÉ har en klar vision; vi er mere end “bare” en dansk design virksomhed som designer smukke og praktiske arbejdstasker.

Vi er et brand med kerneværdier som skinner igennem, og derfor finder du kun en lille vifte af samarbejdspartnere hos ALVINÉ, som er kompromisløst udvalgt og indkorporeret, som en del af vores designs.

 

Den sociale og miljømæssige ansvarlighed ligger dybt i Louise, og har derfor været en hel naturlig og fyldig del af visionen om ALVINÉ fra start.

Inden Louise startede ALVINÉ, kendte hun allerede til den lille østjyske virksomhed, BISTAD.

Den socialøkonomiske virksomhed med stort hjerte for social- og miljømæssig ansvarlighed, som brænder for at gøre en forskel – både for mennesker og naturen.

Virksomheden blev grundlagt i 2012 af Lene Kiel Jensen, Steen Thykjær og Brian Benjamin Hansen, og danner i dag ramme for et trygt og inspirerende arbejdsmiljø for udsatte borgere, nøglepersoner og frivillige i alle aldre og niveauer. Her skaber de forandring gennem biavl, hvor alle er en del af processen – lige fra at tage sig af bierne, til at fremstille produkterne af høj kvalitet.


Der har derfor ikke været tvivl om, at BISTAD skulle være en del af købsoplevelsen hos ALVINÉ allerede fra en meget tidlig start. 

Et arbejde giver mening og en identitet

Umiddelbart skulle man ikke tro at der kunne være meget tilfældes imellem BISTADs arbejde med udsatte borgere, og ALVINÉs mission om at skabe arbejdstasker der støtter, og styrker kvinder i deres daglige virke. Men det er faktisk tættere forbundet end som så.

 

For et arbejde er mere end blot en daglig opgave der skal overstås; det er en vigtig faktor i skabelsen af vores identitet og vores plads i samfundet. Det er her, hvor BISTAD og ALVINÉs samarbejde går på tværs af sociale niveauer og fremhæver den dybe betydning af arbejde som en kilde til stolthed, formål og fællesskab, uanset hvem man er. BISTAD imødekommer denne konstatering ved at inddrage udsatte borger og være med til at skabe identiteter, stolthed og fællesskab. ALVINÉ biddrager til denne identitetsopfattelse ved at skabe en bevægelse imod et liv i balance, hvor både karriere og hverdag går hånd i hånd, og i samarbejde biddrager til ens egen stolthed og identitetsskabelse.

Win-Win-Win

Når du køber en taske fra ALVINÉ, medfølger en 15ml. naturlig og lækker økologisk læderpleje fra BISTADs egen biavl. Læderplejen er lavet på økologiske olier, samt rent bivoks fra Den Grønne Pulje.

 

ALVINÉ får produceret tomme genbrugs glasbeholdere, som leveres til BISTAD. Herfra påfyldes læderplejen i beholderne af de fantastiske medarbejdere, hvor hvert glas fyldes nænsomt, og mærkater påsættes i hånden. Der kan forekomme variationer og skævheder på påsætningen – og det er lige præcis sådan det skal være!

 

Dette er et unikt tiltag, som vi er meget stolte og taknemmelige over at kunne bidrage med – både til BISTADs fantastiske formål, og til ALVINÉs kunder.

ALVINÉ samarbejde med BISTAD

Når alt kommer til alt, forener samarbejdet mellem ALVINÉ og BISTAD, design og social ansvarlighed på en unik og meningsfuld måde. Det er mere end blot arbejdstasker og plejeprodukter; det er en måde at skabe sammenhold og en positiv indflydelse på verden omkring os. Med hver taske du køber, og hvert glas læderpleje, du bruger, er du med til at støtte vores fælles vision om en bedre fremtid for de udsatte i vores samfund.

af | 29 aug, 2023