a
MENU


Hvad har struktur og organisering med design tasker at gøre?

Vi er ofte stødt på spørgsmålet; Hvorfor har ALVINÉ så stort fokus på struktur og organisering, og hvad har det egentlig af betydning for min hverdag? Dette spørgsmål ønsker vi naturligvis at besvare og uddybe, da dette er hele kernen og essensen i vores vision.
The Classic Collection 3rd edition i espresso læder med indhold set ovenfra

Mere end ‘bare’ smukke og funktionelle tasker

I en verden, der ofte kan føles som et maratonløb, er det essentielt at have værktøjer, der kan hjælpe os med at navigere gennem hverdagens travlhed med overblik og ro i sindet. Hos ALVINÉ mener vi, at den rette struktur og organisering er en af de vigtige nøgle redskaber til dette, og derfor er det vores primære fokus i designet af vores tasker.


Med vores primære målgruppe, som er skønne, danske karrierekvinder, har vi et stort ønske og en ambition om, at tage del i et af nutidens store samfundsproblemer, som særligt er udbredt hos vores målgruppe. Nemlig den berygtede stress.

I en tid, hvor vi konstant er online, tilgængelige og på farten, kan det være svært at finde den ønskede balancen mellem arbejde og personlige liv.


Denne balance er en sammensmeltning af adskillige tiltag, og hvad der får os til at føle os balancerede i hverdagen, kan variere betydeligt fra person til person. Men i det store billede spiller overblik en væsentlig rolle for at opnå ro og balance i dig. Her kommer vores organiserede og strukturerede tasker ind i billedet.

Rutinepræget struktur og overblik på farten, skaber mere ro og balance

Det er så enkelt – vi mennesker er vanedyr og finder tryghed ved det velkendte og rutineprægede. Vi kan derimod let komme i ubalance, hvis vi i en periode kommer ud af vores comfort-zone og faste rutiner, og en af de ting vi oftest mister når vi er i ubalance, er overblikket. Rutinepræget struktur og organisering har derfor en større betydning end vi ofte antager. 


Ved at indføre struktur og orden i kaos, og organisere dine vigtigste værktøjer med en fast plads i din faste følgesvend på farten, opnår du en klar fornemmelse af ro i dit nervesystem. Du mindsker den unødvendige stress, der f.eks. opstår i små panikagtige øjeblikke, med tvivlen om glemte sager i en travl hverdag, da
du ved, at alt er organiseret og struktureret, og nemt med ét kig, kan danne dig overblik over det hele fra toppen af din taske. Dette vil automatisk sænke roen i dig, og skabe plads og tid til at fokusere på andre vigtige opgaver. 

Opnå balance og indre ro med den rette organisering

Vi ved, at stress og indre uro skaber ubalance, og er desværre efterhånden en uundgåelig del af det moderne karriereliv – men det betyder ikke, at vi skal acceptere det. En investering i en velstruktureret arbejdstaske, som giver dig organisering og overblik på farten,  kan derfor være et aktivt værktøj til at skabe øget balance i din hverdag.


The big WHY
er netop blevet besvaret, men hvis vi skal indsnævre vores vision helt kort:

Vi prioritere aktivt at støtte op omkring de danske, powerfulde karrierekvinder i en, til tider, hektisk hverdag på farten, med fokus på øget komfort og velvære i balance! 

Vi er så stolte af at skabe moderne, tidløse tasker og accessories, som også er designet til at håndtere hverdagens udfordringer med stil og elegance.

Model forfra med The Simple Collection arbejdstaske i Greige i hånden
Skrevet af Lea Andersen
Opdateret d. 08 maj, 2024