Vi ses til

BLACK WEEK 2024

Vi er tilbage med årets største sale til Black Week 2024! Vil du holdes opdateret når vi går live, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du allerede nu, inviteret til Pre-Sale til Black Week.

The Classic Collection

Vores bestseller arbejdstaske og håndtaske fra The Classic Collection, er smukke og klassiske tasker i dansk design. Alle tasker er håndsyet og udført i ægte læder i høj kvalitet. Med alle sine praktikaliteter, er det en sikker hverdags favorit i mange år frem.

The Simple Collection

En stilren og klassisk håndtaske, med sin karektaristiske trapez form, der er et sikkert valg som den perfekte partner i hverdagen. Med plads til alle dine hverdags essentials, udført i ægte læder og høj kvalitet. Unikt design fra ALVINÉ i moderne og klassiske farver. Garvet på garverier med Gold-rated certificeringer.

ALVINÉ Accessories

Med ALVINÉ accessories, er du garanteret tilbehør til din håndtaske, som passer perfekt dertil. Alt sammen designet med tanke på at støtte dig i din hverdag, så du kan præstere på både arbejdet og derhjemme. Vælg din favorit pung i din ynglingsfarve, en notesbog til at få nedskrevet alle dine planer og idéer eller en smuk taskebøjle der beskytter din taske og præsenterer den som et kunstværk.

AYA&IDA

Vi har valgt at forhandle AYA&IDA hos ALVINÉ, fordi vi syntes at deres produkter passer perfekt ind i det med at skabe en hverdag i balance. Vi ved alle sammen hvor vigtigt det er at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen. Det kan du gøre med stil, når du bruger et af de smukke produkter fra AYA&IDA. Derudover støtter du også AYA&IDA Foundation, hvor de donerer 100 liter rent vand til børn i Afrika, for hvert solgte produkt.

Holder i Black Week hos ALVINÉ i 2024?

Ja, vi tager del i Black Week i 2024. Her vil du kunne købe vores produkter til en stærk pris.

Hvorfor holder i Black Week hos ALVINÉ?

Vi ønsker at deltage i Black Friday, da det giver os en mulighed for at bringe vores produkter i hænderne på endnu flere kunder. Som en start-up fokuserer vi primært på at sælge tasker og accessories til så mange mennesker som muligt.

Vi er os bevidste om, at vores tasker ikke hører til blandt de billigste, og Black Week repræsenterer derfor en mulighed for at tilbyde vores produkter til kunder, som måske ellers ikke ville prioritere at investere den nødvendige sum i en taske hos os.

Selvom Black Week ofte betragtes som en forbrugsfest, har vi altid vægtet ideen om, at det er bedre at investere lidt mere i en taske af høj kvalitet, som vil vare i mange år, i stedet for at købe billigere alternativer, der skal udskiftes hyppigt. Derfor inkluderer vi også læderpleje med alle vores tasker og leverer dem i en eksklusiv og beskyttende indpakning.

Hvilke tilbud vil der være til Black Week 2024?

Vi afslører først vores priser til Black Week på mandagen i samme uge hvor Black Friday ligger.

Vi afslører altid vores Black Week priser til vores ALVINÉ Members først, via nyhedsbrevet. De får også adgang til pre-sale, før alle andre.

Til Black Week i 2023, kunne man bl.a. spare 20% på The Classic Collection og 30% på The Classic Collection.

 

Hvornår holder i Black Week 2024?

Black Week i 2024 går fra den 25. November 2024 t.o.m. 2. december 2024 (Cyber Monday).

Vi åbner op for ALVINÉ Members et par dage før, så de har adgang til at shoppe vores Black Week priser før alle andre.

Holder i Black Friday?

Black Friday er en del af vores Black Week. Vi syntes ikke, at det skal være stressende at shoppe hos os. Så vi ønsker ikke kun at køre vores tilbud i én dag, da det ikke er alle der har har mulighed for at lige præcist at kunne gøre brug af vores tilbud den enkelte dag.

Det samme gælder for Cyber Monday. Tilbudende er de samme hele ugen.